Ads 468x60px

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

sadasdasdsad

Καναδάς εξασφάλισε τη θέση τους στην έκδοση το 2012 της FIVB World League Βόλεϊ με μια αποφασιστική νίκη 3-0 πάνω από το Πουέρτο Ρίκο στο Κίνγκστον στον τελικό αγώνα πρόκρισης.






Καναδάς προπονητής, Glenn Hoag: "Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για το πρόγραμμά μας World League σημαίνει πολύ μεγάλους αγώνες, και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την πολύ νεαρή ομάδα μας αυτό είναι μια ομάδα που ξεκινήσαμε το 2007, και είναι ακόμα αναπτυσσόμενη.. και ωρίμανση. Αυτό θα είναι μια μεγάλη δοκιμασία για νέα παιδιά μας. Εμείς θα πρέπει να παραμείνουν υγιείς. στόχος μας είναι τώρα να στραφεί στην NORCECA πρωτάθλημα την επόμενη εβδομάδα. "

Οι δύο ομάδες θα είναι τώρα προετοιμασία για την NORCECA Πρωτάθλημα, ειδική εκδήλωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2011, στην Ιαπωνία το Νοέμβριο, που αποτελεί το πρώτο βήμα στη διαδικασία πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 το επόμενο έτος. Και ο Καναδάς και το Πουέρτο Ρίκο είναι μια πισίνα μαζί με το Μεξικό και την Αγία Λουκία.


Εβδομάδα πριν, επίσης, η Πορτογαλία πληροί τις προϋποθέσεις για World League 2012. Η Πορτογαλία νίκησε την Κίνα με 3-1 στο πρώτο ματς, χρειάζεται μόνο ένα σημείο στο δεύτερο αγώνα για να πληρούν τις προϋποθέσεις για την επόμενη έκδοση έτους, ενώ η Κίνα είχε να με μια ανώτερη set-point σχέση με την ειδική σειρά βασίζεται σε μια φόρμουλα της νικήτριας ομάδας κερδίζοντας τρία σημεία για μια νίκη 3-0 ή 3-1 και δύο σημεία για μια 3-2 και ο ηττημένος για 3-0 ή 3-1 θα πάρει κανένα σημείο και ένα σημείο για μια απώλεια 3-2. Έτσι, την Πορτογαλία, τέσσερις βαθμούς μπροστά από την Κίνα που πήρε μόνο δύο σημεία.
 

Sample text

Sample Text